Wirtualne biuro

Oferujemy Państwu usługę wynajmu wirtualnego biura w centrum Krakowa lub Warszawy.

W ramach e-biuro oferujemy udostępnienie prestiżowego adresu, pod którym mogą Państwo zarejestrować własną firmę, którego mogą Państwo używać do celów związanych z prowadzoną działalnością, celów marketingowych oraz jako adresu korespondencyjnego.

Klientom zapewniamy profesjonalną i kompleksową obsługę sekretariatu, w ramach której:

– odbieramy paczki i listy oraz informujemy Państwa mailowo, tego samego dnia którego odbieramy pocztę,
– skanujemy korespondencję oraz przesyłamy pod wskazany adres,
– obsługujemy, w ściśle określony przez Państwa sposób, dedykowany numer telefonu.

Nasi klienci mają również możliwość wynajęcia biurka na godziny. Proponujemy wygodne, przestronne stanowiska pracy, w przyjaznej atmosferze.

Oferujemy dostęp do wygodnej i w pełni wyposażonej sali konferencyjnych, z możliwością wynajęcia na dowolną ilość czasu, nawet na godzinę. W sali mogą Państwo zorganizować spotkania biznesowe, przeprowadzić szkolenia, kursy językowe czy rekrutacje. Gwarantujemy kompleksową i solidną obsługę Państwa konferencji i spotkań.

Wyceny dokonujemy na podstawie indywidualnych preferencji klientów – nasi klienci sami mają możliwość tworzenia spersonalizowanych pakietów usług.