Nasza firma

Wieloletnia obecność na rynku pozwoliła nam dogłębnie poznać oczekiwania naszych Klientów. Początkowo dodawaliśmy kilka ogłoszeń zatytułowanych „sprzedam spółkę” i skupialiśmy się na sprzedaży gotowych spółek. Na przestrzeni lat poznaliśmy jednak potrzeby klientów, staraliśmy się stworzyć i dopracować naszą ofertę tak, aby w jak największym stopniu odpowiadała ona potrzebom dzisiejszych przedsiębiorców.

To właśnie dlatego dziś zajmujemy się rejestracją spółek, a nie ich sprzedażą.

Wiemy, że o wiele korzystniejszym rozwiązaniem niż zakup gotowego podmiotu jest jego stworzenie od podstaw dlatego oferujemy swoją kompleksową pomoc w tym zakresie.

Staramy się, aby świadczone przez nas usługi spełniały najwyższe standardy, dlatego priorytetową sprawą dla naszej firmy są wysokie kwalifikacje i kompetencje kadry pracowniczej. Grono naszych pracowników zasilają więc osoby posiadające wiedzę merytoryczną i praktyczną niezbędną do prawidłowego wywiązywania się z powierzonych nam zadań.

Nieustannie rozszerzamy swoją ofertę, stwarzając naszym klientom możliwość skorzystania nie tylko z usługi rejestracji spółki ale także z profesjonalnego doradztwa i usług księgowych.

Zapewniamy rzetelną obsługę popartą wiedzą i profesjonalizmem.