LIKWIDACJA SPÓŁKI

Mając na uwadze Państwa komfort oraz całkowite bezpieczeństwo, prócz naszych dotychczasowych usług mamy Państwu również do zaoferowania nową usługę, która dotyczy przeprowadzenia procesu likwidacji spółek. W swojej pracy czuwamy nad prawidłowym przeprowadzeniem całej procedury bez względu na to, na jakim etapie prowadzonych działań podejmą Państwo z nami współpracę.

Polskie prawo przewiduje, iż proces likwidacji spółki wiążę się (podobnie jak jej rejestracja) z wieloma formalnościami, którymi trzeba się zająć, a także licznymi dokumentami, które trzeba zgromadzić i w następnej kolejności złożyć w odpowiednich urzędach, bądź instytucjach. Dlatego właśnie kierujemy do Państwa naszą usługę, która ma na celu usprawnić przeprowadzenie całego procesu.

Dodatkowo poza przygotowaniem wszelkich niezbędnych formalności, proponujemy Państwu również obsługę księgową, a więc pomoc w zakończeniu wszelkich interesów likwidowanej firmy, a także archiwizowanie jej dokumentacji. Służymy pomocą i poradę, dając Państwu gwarancję najwyższej jakości świadczonych usług.

Mają Państwo pytania bądź wątpliwości? Zatem zapraszamy do kontaktu!