Kupno gotowej spółki z o.o.

W jednym z wpisów opisywałam już rejestrację spółki z o.o.. Chciałabym więc przedstawić teraz inny sposób na rozpoczynanie działalności, jakim jest kupno gotowej spółki. Nasza firma oferuje to rozwiązanie. Posiadamy bardzo szeroki wybór gotowych firm. Jednak wciąż wielu z Was pyta na czym to polega?

Kupując spółkę, oszczędzasz wiele czasu. Cała transakcja trwa jedną, maksymalnie dwie doby. Po tak krótkim czasie staniesz się właścicielem własnej firmy. Jak wiadomo, rejestracja spółki z o.o. potrafi trwać nawet miesiąc. Jeśli potrzebujesz zaoszczędzić na czasie, to warto kupić gotową firmę. Dodatkową zaletą jest fakt, że ma ona już numery KRS, NIP, REGON, VAT oraz opcjonalnie VAT EU. Nie musimy się tym zajmować, ponieważ wszystkim zajęła się wcześniej firma oferująca nam sprzedaż. Przygotuje ona również za Ciebie wszystkie dokumenty i na Twojej głowie pozostanie jedynie się z nimi zapoznać i je podpisać.

Jeśli więc chcesz oszczędzić na czasie, bądź nie masz głowy do formalności – kup gotową spółkę z o.o..