GOTOWE SPÓŁKI

Dla wszystkich tych, którzy jak najszybciej chcieliby wejść na rynek ze swoją ofertą świadczymy usługę sprzedaży gotowych spółek. Dzięki gotowym spółkom swoją działalność można podjęć w ciągu 1-2 dni.

Kupno spółki pozwala ograniczyć wszystkie sprawy biurowe do minimum. Zapewniamy dopełnienie wszelkich formalności w imieniu klientów.

Nasza firma gwarantuje swoim Klientom, że proces nabycia przez nich spółki przebiegnie bezproblemowo i tak szybko, jak tylko jest to możliwe.

Oferowane spółki są w pełni bezpiecznymi podmiotami, dajemy gwarancję poprawnie wypełnionej firmowej dokumentacji i prowadzonej księgowości. Notarialnie poświadczamy o braku zobowiązań i zadłużeń. Zapewniamy, że proces rejestracji owych spółek został przeprowadzony należycie i w przyszłości nie będzie problemów z dokonaniem jakichkolwiek zmian w umowie spółki.
Podmioty w naszej ofercie posiadają szeroki zakres PKD oraz pełną dokumentację.

Jedno spotkanie z przedstawicielem naszej firmy i mogą stać się Państwo właścicielami gotowej spółki.

Spotkanie może odbyć się w Krakowie, Warszawie lub dowolnym mieście w Polsce. Oferujemy tani dojazd do klienta oraz zorganizowanie spotkania z notariuszem w dogodnej dla klienta lokalizacji.

W swojej ofercie posiadamy spółki z ograniczoną odpowiedzialnością:

• nowe, bez stażu
  • założone w 2016 roku,
  • założone w 2015 roku,
  • założone w 2012 roku.

PROMOCJA: Nowa, gotowa spółka z o.o. z 2017 roku w cenie 1 299 PLN brutto:
Na życzenie Klienta zgłosimy spółkę do VAT i VAT UE za 0 zł (zgłoszenie do VAT w Urzędzie jest darmowe).

Cena gotowej spółki z VAT i VAT UE: 2499 zł brutto:
Spółka posiada komplet dokumentów, w tym potwierdzenie o nadaniu numerów NIP, REGON, KRS oraz dodatkowo VAT i VAT UE.

Jako jedni z nielicznych oferujemy spółki z VAT i VAT UE.