GOTOWE SPÓŁKI STAŻOWE– sprzedam firmę, sprzedaż spółek

Dla wszystkich tych, którzy jak najszybciej chcieliby wejść na rynek ze swoją ofertą świadczymy usługę sprzedaży gotowych spółek ze stażem. Dzięki gotowym spółkom swoją działalność można podjęć w ciągu 1-2 dni.

W swojej ofercie posiadamy spółki z ograniczoną odpowiedzialnością założone w 2018 lub 2019 roku.

Kupno spółki pozwala ograniczyć wszystkie sprawy formalne do minimum. Zapewniamy dopełnienie wszelkich formalności w imieniu klientów.

Nasza firma gwarantuje swoim Klientom, że proces nabycia przez nich spółki przebiegnie bezproblemowo i tak szybko, jak tylko jest to możliwe.

Oferowane spółki są w pełni bezpiecznymi podmiotami, dajemy gwarancję poprawnie wypełnionej firmowej dokumentacji i prowadzonej księgowości. Notarialnie poświadczamy o braku zobowiązań i zadłużeń. Zapewniamy, że proces rejestracji owych spółek został przeprowadzony należycie i w przyszłości nie będzie problemów z dokonaniem jakichkolwiek zmian w umowie spółki.
Podmioty w naszej ofercie posiadają szeroki zakres PKD oraz pełną dokumentację.

Jedno spotkanie z przedstawicielem naszej firmy i mogą stać się Państwo właścicielami gotowej spółki.

Spotkanie może odbyć się w Krakowie, Warszawie lub dowolnym mieście w Polsce. Oferujemy spotkania z notariuszem w dogodnej dla klienta lokalizacji.

AKTUALNE PROMOCJE:

• Spółka z o.o. z 2019 roku w cenie: 3900 zł.
    Zgłoszenie spółki do rejestru czynnych płatników VAT – gratis!
  • Spółka z o.o. z 2019 roku w pakiecie z aktualizacją danych w cenie: 4400 zł.
    Zorganizowanie sprzedaży, przygotowanie i przeprowadzenie zmiany danych KRS w cenie.

Napisz do nas „kupię spółkę” jeśli interesuje Cię sprzedaż spółek i sprawdź ofertę. Sprzedam spółkę bez długów, która pozwoli Ci błyskawicznie podjąć działalność.