Czysta spółka z o.o.

Decydując się na zakup gotowej spółki z o.o. mamy do wyboru jedną spośród dwóch różnych podmiotów.

Pierwszym z nich jest spółka stażowa, o której przeczytacie tutaj -> http://kupno-spolek.pl/spolka-stazowa-czy-sie-oplaca. Drugą możliwością jest zakup czystej spółki z o.o.
Czysta spółka z o.o. jest to zarejestrowany podmiot gospodarczy, z opłaconym kapitałem zakładowym, który posiada wszystkie wymagane dokumenty i potrzebne numery jak NIP, REGON, KRS, VAT I VAT UE. Zakup czystej spółki daje gwarancję bezpiecznej transakcji. Przedsiębiorca ma pewność, że taka firma nie prowadziła wcześniej żadnej działalności, co oznacza że ma czystą historię gospodarczą. Dodatkowo wiemy, dzięki notarialnemu poświadczeniu, że nie posiada także żadnych długów, ani innych zobowiązań.
Czysta spółka to doskonale rozwiązanie dla osób, które w szybkim czasie pragną rozpocząć prowadzenie własnej firmy. Już w 24 godziny jest to możliwe. Dodatkowo atutem jest fakt, że cała procedura rejestracji jest już dokonana za nas wcześniej przez specjalistów.